< ♥ Isabel Hernandez ♥ -

Rip Lennart

 Jag vet inte riktigt om det är okej för nära & kära att jag skriver detta inlägg, men han va verkligen en av mina närmaste vänner. Han va den jag berätta verkligen precis allt för
 
 
 
Dom flesta som bor här i Andersberg i Gävle vet att jag & Lennart stod varandra väldigt nära, jag va ofta där hemma hos han & vi kunde prata om allt i flera timmar.  Trots att han va va 62 & jag bara 28 så kunde vi verkligen prata om allt & då menar jag verkligen allt. Vi brukade gå & äta tillsammans på resturang sitta & prata. Nyss fick jag veta att han dog i onsdags & det förklarar ju saken varför han inte svarat när jag ringt han. Två dagar innan han gick bort så va jag hemma hos han & vi satt & prata som vi alltid gjort, hade jag vetat att han skulle försvinna föralltid då hade jag stannat där i flera timmar, men vi satt bara o prata i 2 timmar för han va väldigt trött eftersom han nyss kommit hem ifrån sjukhuset där han varit i 2 månader. Visst såg jag att han mådde dåligt & jag sa till han om du behöver hjälp med att gå & handla så kan du alltid ringa mig det vet du. 
 
 
 
Han hade problem med sitt hjärta men till slut så fick han ett nytt hjärta 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill inte skriva mera eftersom ALLT behöver inte alla veta. Men jag är verkligen ledsen på riktigt, mår så himla dåligt precis just nu. Jag önskade att jag hade berättat att jag verkligen älskar dig som en vän, varför sa ja det aldrig? Träffade en annan äldre man för några dagar sen & Lennart hade berättar till honom att han är så glad att Isabel finns i mitt liv hon gör mig så glad. Det va många som trodde att vi va tillsammans med tanke på att vi prata varje dag i telefonen eller träffades, men vi va verkligen bara vänner. 
 
 
Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo