< ♥ Isabel Hernandez ♥ -

Vila I Frid Farmor

Igår somnade min älskade farmor in, hon blev 91 år. Hon hade det tufft på sutet så på något sätt va det bästa som kunnde hända även om det svider att skriva det, men hon ville detta själv. Hon va 91 och super klar i hjärnan & va helt underbar kvinna & farmor men hon va mkt dålig sista tiden. Det är liksom lite mer "okej" när äldre människor dör, för man alla vet vi ju att vi inte kommer leva för alltid. Det känns självklar inte roligt, men det känns mer konstig om unga människor dör eller tar livet av sig. Jag har ju alltid vetat att min farmor inte kommer leva hur länge som helst. Jag har träffat trevliga människor ikväll men har inte berätta för dom om detta. Jag är sån som kan skriva av mig på bloggen mycket lättare än att sitta & prata. När jag va med folket kunde jag släppa det jobbiga för studen men nu sitter jag här hemma ensam i mörkret & då kommer tankarna & funderingarna såklart. 
 
Ändå den finaste döden en människa kan få är nog bara att få somna in, det är så jag önskar min död kommer sluta. Jag är rädd för att lida att för mycket. Men tyvärr kan man inte berstämma allt själv om man nu inte tar livet av sig vilket jag ALDRIG skulle ens våga göra, skulle aldrig kunna lämna min son. Visst vissa dagar känns tufffa, men jag får nån innre styrka för hans skull. Finns inget som heter ge upp när man är mamma åt världens finaste Emilio. Men en del orkar inte mer, finns många som kämpar med saker flera år till slut ger dom uppp, synd att inte samhälla ser allvarligare på folk som väljer att ta sina liv.  Många säger att mammorna eller papporna som tar livet av sig är själviska & det kanske dom är, men dom tänker nog inte så mycket normala tankar när dom verkligen mår dåligt. Det är svårt att tänka på sina barn då man själv verkligen ligger på botte, men det är väldigt synd.
 
 
 
 
Vila i frid min finaste farmor, du har alltid ställt upp för oss barnbarn & vi har så många fina minnen med dig. Att varje dag jag skolka ifrån skolan så ljög jag för dig o farfar att skolan va slut o sen fick jag ALLTID pengar så jag kunde köpa godis men jag fick inte säga nåt till mamma o paoo, och jag & du kunde sitta i timmar & prata om allt & då menar jag verkligen allt. Jag träffade dig så fort jag kom till Enköping & jag såg i dina ögon att du alltid blev så lycklig när jag kom. Du tjata på mig många gånger att jag borde flytta tillbaka till Enköping. När jag bodde i Enköping träffade jag dig flera gånger i veckan & jag önskar av hela mitt hjärta att jag borde kommit oftare till Enköping nu på slutet. Man ångrar alltid saker när det är försent, jag älskar dig av hela mitt hjärta & lova att inte släppa taget om mig där uppe i himelen. Väg led mig om jag gör fel val, precis som jag känner att farfar & mormor brukar göra. Tack för alla fina år vi fick tillsammans, allt har varit helt guld värt för mig. Du fick bli 91 år & det är inte alla som får bli det & nu hoppas jag att du är på ett ställe där farfar tar emot dig med öppna aramar & viskar i ditt höra jag har saknat dig älskling. Vila i frid nu farmor som lämna mig o min familj/ släkt kl 21:00 ikväll. Jag hoppas kunna ta mig till Enköping och ta en sista farväl innan den riktiga begravningen blir 
Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo