< ♥ Isabel Hernandez ♥ -

Sverige

 
Så himla super skönt att ha ett tangetbord till datan så man kan skriva lite länge inlägg, så himla drygt att skriva ifrån mobilen. Jag har tänkt på hur Sverige har så himla konstiga regler, det är farligt att röka men ändå säljer dom, dom säger även att energi drycker är farliga. Man får sälja sex men inte köpa sex, visst det är för män ska tänka efter innan dom köper en tjej. Man får köpa alkohol på krogen om man är 18 men man måste vara 21 om man ska gå till systemet. Är inte allt detta ganska konstigt ändå? Sen att typ alla säljer ju cigg ändå utan att fråga lägg. 
 
Sen något annat jag tycker Sverige inte är det där trygga lander längre, tänk på det som hände inte Sthlm. Jag tror inte det va sista gången det kommer hända något här i Sverige, jag tror det kommer hända igen och kanske igen. Varje dag jag går in på aftonbladet så har det hänt något nytt, jag vågar inte ens tänka på hur det är i Sverige om 5 år.  Klart vi ska hjälpa folk som behöver fly ifrån sitt land, men vi kanske tar in farliga människor. Som skulle kunna göra något som han i Sthlm gjorde. 
 
Hitta en jätte bra text på facebook 
 

Nu är det väl dags att vi öppet visar att vi som bor här älskar vårt land. Nu är det väl dags att höja Sveriges alla traditioner, istället för att förtrycka de. 
Barnen får sjunga nationalsången i skolan, vår flagga skall hissas på skolavslutningar osv. Så att alla barn vet var de bor och känner trygghet och stolthet i det.
Jag hissar svenska flaggan, utan att vara rasist. 
Jag firar Sveriges nationaldag, utan att vara rasist. 
Jag sjunger Sveriges nationalsång, utan att vara rasist. 
Jag älskar Sverige och våra traditioner utan att vara rasist. ❤️🇸🇪

 
Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo