< ♥ Isabel Hernandez ♥ -

Killar ifrån mellanöstern

 
 
Många frågar mig varför jag just gillar killar ifrån mellanöstern, det bara är så & har alltid varit så. Men jag gillar dom killarna som kan leva lite mer "svenskt", som låter mig vara den Isabel jag är & inte försöker göra mig till muslim. Aboslut inget fel med muslimer, men inget som passar mig. Många killar ifrån mellanöstern är galet fina också, för mig är utsidan lika viktigt som insidan. Man ska ju tända på sin pojkvän på alla möjliga sätt, men det är såklart hans insida som gör att man stannar.
 
Det som jag är rädd för är att om vi skulle få barn så skulle han ville göra hon/han till muslim, jag tycker faktiskt man ska låta sina barn välja själva hur dom vill leva & välja vad dom vill tro. Jag har inte döpt min son just för att jag vill att han ska få chansen att välja själv vad han vill vara & vad han vill tro på. Sen är det de där med gris kött, alltså egentligen är det inte så stor grej. Alltså det är inget som ska få förstöra ett förhållande, men han ska låta mig äta vad jag vill & om vi får barn ja då vet jag inte hur det blir. För han vill nog inte att vårt barn ska äta gris, men för mig det är inte så stor grej. Det är inget som kan hinda mig för att ha en kille ifrån mellanöstern, det finns mycket annan mat än gris. Men som sagt jag gillar dom där killarna som lever lite mer som en svensk. Jag skulle aldrig funka tillsammans med en kille som är galet troende, det skulle knappt funka 1 vecka.
 
Som sagt alla gillar vi olika & tur är väl det, självklart finns det fina svenska killar men jag har svårt att se mig dela mitt liv med en svensk. Men man ska som sagt var aldrig säga aldrig, men jag gillar ju killar med bruna ögon, mörkt hår & brun hud. 
 
 
 
Föresten följ mig på instagram, där lägger jag upp bilder som aldrig läggs upp på bloggen. För där kan jag välja om jag vill aceptera folk, vissa vill ju bara snoka. Så här på bloggen kan ni  snoka hur mycket ni vill. iiisabelboniiiita heter jag på instagram
 
 
Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo